Keittiöremontti Turku

Keittiöremontti kannattaa

Keittiöremontti Turku – Keittiöremontti on iso projekti, joka kannattaa jättää ammattilaisten käsiin. Keittiö voi olla kutsuva, viehättävä ja kokin rakastama yhteisten ruokailuhetkien tila. Uusittu keittiö on samaan aikaan niin kaunis kuin käytännöllinenkin. Meiltä saat laadukkaat keittiöremontit nopeasti: Vaihdamme kaapistonne, uusimme työtasot ja -pinnat, vaihdamme laatikostot ja tarvittaessa teemme myös maalaustyöt. Uudet vetimet ja valaistus luovat modernia tunnelmaa.

Jos rakenteet ovat kunnossa, voidaan verrattain pienilläkin muutoksilla saada paljon aikaiseksi: Uusien kaapinovien vaihtaminen, kiskojen nykyaikaistaminen ja hidastimien hankkiminen tekee keittiöstä heti turvallisemman ja viihtyisämmän. Ulkonäön lisäksi tulee aina varmistua, että keittiö toimii niin kuin sen pitääkin. Tasojen korkeudet, vesipisteiden sijoittelu ja kodinkoneiden paikat kannattaa suunnitella käytännöllisyyttä silmällä pitäen.

Olipa remonttitarpeesi iso tai pieni, hoidamme työt vuosien kokemuksella nopeasti ja ammattitaidolla. Meidän kanssamme voit luottaa, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Toteutamme keittiöremontin toiveidesi mukaan viimeistä piirtoa myöden. Ota yhteyttä, niin remontoidaan keittiösi kuntoon! Muista myös kotitalousvähennys.