Kylpyhuoneremontti Turku

Kylpyhuone – märkätilat kuntoon

Kylpyhuoneremontti Turku – Kylpyhuoneremontti on vaativa projekti, joka kannattaa suosiolla jättää ammattilaisten käsiin. Kaikista kodin huoneista juuri kylpyhuoneen remontointi vaatii eniten valmisteluita, varmaa ja laadukasta kädenjälkeä ja hyviä materiaaleja. Lisäksi nopeakin kylpyhuoneremontti aiheuttaa asukkaalle hieman vaivaa, sillä märkätilat ovat remontin ajan pois käytöstä. Rakennussaneeraus Timo V. Heinonen toteuttaa myös märkätilojen remontit nopeasti, mutta laadukkaasti.

Myös Suomen Rakentamismääräyskokoelman osiossa C2 asetetaan kosteustilojen remontoinnille tarkat määräykset, joihin sisältyvät mm. seuraavat:

  • Ilmanvaihdon pitää pystyä poistamaan kaikki kosteus.
  • Vesieristyksen (saumat, tiivistykset) pitää olla vesitiivis.
  • Höyryä ei saa päästä tunkeutumaan rakenteisiin.

Varmasti laadukkaan lopputuloksen saamiseksi, jätä homma ammattilaisille! Me remontoimme kylpyhuoneesi säännösten mukaisesti, laadukkailla materiaaleilla ja tarkan suunnitelmallisesti.

Olipa kyseessä pienet parannukset tai kokonaan uusittava kylpyhuone, takaamme, että olet lopputulokseen tyytyväinen! Remontoimme niin tavalliset peruskylppärit kuin vaativat luksus-kohteetkin. Ota yhteyttä ja hae ratkaisu remonttiongelmiisi Timo V. Heinoselta!